ΑρχικήΕταιρείαΠολιτική ποϊότητας
ΕιδήσειςΕπικοινωνία
COM FR DE GR US CA
Σαλιγκάρια
Βουτυρωμένα Κονσέρβες
Σακούλα 500g Πιάτο αλουμινίου 89g
Σαλιγκάρια Βουτηρωμένα

Τα Σαλιγκάρια με Βούτυρο, Σκόρδο και Μυρωδικά ‘delys’ ή αλλιώς τα βουτυρωμένα σαλιγκάρια είναι το κλασικό διάσημο πιάτο της Γαλλικής κουζίνας ‘Escargots préparés à la Bourguignonne’.

 

Πρόκειται απλά για  καθαρισμένο και μαγειρεμένο από εμάς φιλέτο κρέατος σαλιγκαριού σε κέλυφος, το οποίο γεμίζουμε με μίγμα βουτύρου και φρέσκων μυρωδικών και στην συνέχεια καταψύχουμε. Τα σαλιγκάρια αποτελούν 100% φυσικό προϊόν, χωρίς πρόσθετα και χωρίς συντηρητικά. Συσκευάζονται σε πιάτο αλουμινίου των 12τμχ. ή σε σακούλα των 48τμχ.. Είναι έτοιμα για κατανάλωση μετά από απλό ζέσταμα σε φούρνο, χωρίς απόψυξη ή οποιαδήποτε παραπάνω διαδικασία. Αποτελούν εκλεκτό μεζέ και συνοδεύονται άψογα με λευκό κρασί ή ούζο.

 

Η συνταγή και ο τρόπος εκτέλεσης της έφτασε στην οικογένεια της ΕΣΚΑΡΚΟΜ απευθείας από την Γαλλία στα τέλη της δεκαετίας του 60΄ και  έως σήμερα παραμένει αναλλοίωτη τόσο στην εκτέλεση όσο και στα υλικά που χρησιμοποιούμε.

 

Το μόνο που άλλαξε, είναι η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας η οποία πλουτίζει μέρα την μέρα τα τελευταία πενήντα χρόνια. Απόδειξη της επιτυχίας εξάλλου  αποτελούν οι βραβεύσεις μας, με πιο πρόσφατη το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης του Διεθνούς Οργανισμού Γεύσης και Ποιότητας, ITQI, για τα Σαλιγκάρια με Βούτυρο, Σκόρδο και Μυρωδικά ‘delys’.

 

Κύρια αγορά για εμάς, όσο αφορά τα βουτυρωμένα σαλιγκάρια ήταν και είναι αυτή της Γαλλίας, η οποία είναι και η κύρια αγορά παγκοσμίως για το συγκεκριμένο προϊόν.

 

Παράλληλα, εξάγουμε σε όλον τον κόσμο (κυρίως σε Καναδά, Η.Π.Α., Βέλγιο, Ελβετία, Γερμανία, Σουηδία κα) τόσο με ιδιωτικές ετικέτες όσο και με το δικό μας brand, ‘delys escargots’. Η παρουσία μας είναι συνεχής όλα αυτά τα χρόνια στα ράφια των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών σουπερμάρκετ όπως και στις κουζίνες επιλεγμένων εστιατορίων και μπιστρό του εξωτερικού όσο και της Ελλάδος.

 

Οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν είτε να βρουν τα σαλιγκάρια ‘delys’ σε Delicatessen/Παντοπωλεία σε όλη την επικράτεια, είτε να τα γευτούν σε επιλεγμένους χώρους εστίασης.

Σαλιγκάρια Βουτηρωμένα
ESCARCOM FOOD INDUSTRY 2011 - 2015 ®