Μέθοδος επεξεργασίας: ‘Α la Bourguignonne’, κατεψυγμένα σαλιγκάρια σε κέλυφος, γεμιστά με μίγμα βουτύρου με φρέσκα μυρωδικά.
Συσκευασία: Πλαστική Σακούλα 48τμχ.
Ποικιλία: Helix Lucorum.
Μέγεθος Σαλιγκαριών: Πολύ Μεγάλο, TRĖS GROS
Προέλευση Σαλιγκαριών: Ε.Ε.
Συστατικά: Μαγειρεμένο Κρέας Σαλιγκαριών (Helix lucorum) 50%, Μίγμα βουτύρου 50%: Βούτυρο (γάλα) 71,5%, μαϊντανός 10,9%, σκόρδο 9%, κρεμμύδι 5,5%, αλάτι, πιπέρι, ίχνη σέλινου.
100% Φυσικό προϊόν, χωρίς πρόσθετα και χωρίς συντηρητικά.
Τρόπος παρασκευής: Χωρίς απόψυξη. Αφαιρείτε την συσκευασία και τοποθετείτε τα σαλιγκάρια σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C, σε κατάλληλο σκεύος με το βούτυρο προς τα πάνω. Ψήνετε για περίπου 10'-12', σερβίρετε αφότου το βούτυρο λιώσει πλήρως και αρχίσει να κοχλάζει. Μην χρησιμοποιείτε φούρνο μικροκυμάτων.
Συντήρηση: Σε κατάψυξη (-18°C), έως την ημερομηνία λήξης. Σε κατάψυξη (-6°C), έως τρεις ημέρες. Σε ψυγείο (+4°C), έως 24 ώρες. Μην επαναψύχετε αποψυγμένο προϊόν.