ΑρχικήΕταιρείαΠολιτική ποϊότητας
ΕιδήσειςΕπικοινωνία
COM FR DE GR US CA
Σαλιγκάρια
Βουτυρωμένα Κονσέρβες
Κονσέρβα 200gΚονσέρβα 400g Κονσέρβα 800g

24 Φιλετάκια Σαλιγκαριών, χωρίς κέλυφος

Μέθοδος επεξεργασίας: Κονσερβοποίηση σε άλμη.

Συσκευασία: Κονσέρβα 200γρ. με 24 φιλέτα κρέατος σαλιγκαριών.

Ποικιλία: Helix Lucorum.

Μέγεθος Σαλιγκαριών: Πολύ Μεγάλο, TRĖS GROS.

Προέλευση Σαλιγκαριών: Ε.Ε.

Συστατικά: Κρέας Σαλιγκαριών (Helix lucorum), άλμη, γαρύφαλλο, δαφνόφυλλο.

100% Φυσικό προϊόν, χωρίς πρόσθετα και χωρίς συντηρητικά.

Τρόπος παρασκευής: Σαλιγκάρια κατάλληλα για οποιαδήποτε μαγειρική χρήση και συνταγή. Προτεινόμενος χρόνος μαγειρέματος: 30’-50’ σε κατσαρόλα, 5’-8’ σε τηγάνι.

Συντήρηση: Διατήρηση σε μέρος δροσερό και σκιερό. Μετά το άνοιγμα, διατηρείται για διάστημα δύο (2) ημερών σε θερμοκρασίες ψυγείου.

ESCARCOM FOOD INDUSTRY 2011 - 2015 ®