ΑρχικήΕταιρείαΠολιτική ποϊότητας
ΕιδήσειςΕπικοινωνία
COM FR DE GR US CA
Σαλιγκάρια
Βουτυρωμένα Κονσέρβες
Κονσέρβα 200g Κονσέρβα 400g Κονσέρβα 800g
Σαλιγκάρια Κονσέρβα

Τα φιλετάκια σαλιγκαριών σε κονσέρβα είναι απλά καθαρισμένο και μαγειρεμένο κρέας σαλιγκαριού χωρίς κέλυφος, έτοιμο για συνταγές σε κατσαρόλα ή τηγάνι. Αποτελεί τροφή με κορυφαία διατροφικά στοιχεία και είναι ένα 100% φυσικό προϊόν, χωρίς πρόσθετα και χωρίς συντηρητικά.

 

Τα Σαλιγκάρια προετοιμάζονται και μαγειρεύονται με την παραδοσιακή γαλλική συνταγή που χρησιμοποιούμε εδώ και σχεδόν πέντε δεκαετίες. Μετά το μαγείρεμα ακολουθεί κονσερβοποίηση σε αλατόνερο χρησιμοποιώντας μόνο δαφνόφυλλο και γαρίφαλο.

 

Τα φιλετάκια είναι έτοιμα για οποιαδήποτε μαγειρική χρήση ή συνταγή  σε κατσαρόλα ή τηγάνι. Είναι μια φυσική, εξαιρετικά θρεπτική τροφή, με υψηλά ποσοστά πρωτεΐνης και σχεδόν καθόλου λίπη και σάκχαρα. Είναι προϊόν νηστίσιμο που μπορεί να συνοδέψει ζυμαρικά,   να μπει σε σούπες, ομελέτες, πίτες ή πίτσες, να γίνει στιφάδο, να τηγανιστεί σε αλεύρι ή κουρκούτι και γενικά να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε παραδοσιακή ή μη συνταγή.

 

Κύρια αγορά για εμάς στην κονσέρβα κρέατος σαλιγκαριών είναι, όπως και στα  βουτυρωμένα σαλιγκάρια, αυτή της Γαλλίας η οποία είναι και η κύρια αγορά παγκοσμίως για το προϊόν αυτό.

 

Παράλληλα, εξάγουμε σε όλον τον κόσμο (κυρίως σε Καναδά, Η.Π.Α., Βέλγιο, Ελβετία, Γερμανία, Σουηδία κα) τόσο με ιδιωτικές ετικέτες όσο και με το δικό μας brand, ‘Delys escargots’. Η παρουσία μας είναι συνεχής όλα αυτά τα χρόνια στα ράφια των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών σουπερμάρκετ όπως και στις κουζίνες επιλεγμένων εστιατορίων και μπιστρό του εξωτερικού όσο και της Ελλάδος.

 

Οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν είτε να βρουν τα φιλετάκια σαλιγκαριών ‘Delys’ σε Delicatessen/Παντοπωλεία σε όλη την επικράτεια, είτε να τα γευτούν σε επιλεγμένους χώρους εστίασης.

Σαλιγκάρια Κονσέρβα
ESCARCOM FOOD INDUSTRY 2011 - 2015 ®